Lees alles over de kampioenschappen

Maar liefst 262 dressuurcombinaties streden de afgelopen drie dagen op het terrein van de Develruiters in Heerjansdam om de kampioenstitels en de 35 startbewijzen voor de Hippiade van 17 t/m 21 augustus in Ermelo. Er werd alle dagen goed gereden maar de proeven van Renate van Uytert-van Vliet (Heerewaarden) in de klasse Z2 met Johnny Depp (76.324%) en in de klasse ZZ-L met Just Wimphof (74.357%) waren een klasse apart. Tegen alle weersvoorspellingen in, hebben slechts enkele combinaties in de regen gereden, het was drie dagen prachtig weer. Alleen tijdens de prijsuitreikingen op zaterdag en zondag barstte onweersbuien los boven Heerjansdam, zodat deze in de binnenbaan plaatsvonden.

Geplaatst op:

Van 17 tot en met 21 augustus wordt de Hippiade verreden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. De kampioenschappen voor de breedtesport zijn jaarlijks een hoogtepunt voor de vele deelnemende paardensporters en -liefhebbers die komen genieten van prachtige paardensport. De voorbereidingen zijn in volle gang, maar door de geldende coronamaatregelen is het nog niet helemaal zeker hoe de Hippiade er precies uit komt te zien.

Geplaatst op:

Volop zonneschijn en prachtige sport de afgelopen twee dagen in de springtuin van de Nieuwe Oranjehoeve in Hoek van Holland tijdens het KNHS outdoor regiokampioenschap springen. Tien combinaties bij rubrieken voor de pony's en vijf combinaties bij de paarden werden gehuldigd als regiokampioen springen Zuid-Holland. In totaal 26 afgevaardigden mogen Zuid-Holland vertegenwoordigen tijdens de Hippiade van 17 t/m 21 augustus in Ermelo.

Geplaatst op: