Lees alles over de kampioenschappen

Het zit er op! Twee weken prachtige paardensport op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo waar gestreden werd om de felbegeerde KNHS Kampioenstitels. Op de laatste dag van de KNHS Hippiade Powered by Witte van Moort was het de beurt aan de beste ponyruiters van Nederland in de discipline springen. Het was een fantastische dag in een geweldige sfeer. Maar liefst 10 kampioenen kregen de gouden medaille omgehangen.

Geplaatst op:

Vandaag hebben de springruiters in de klasse 1.00 en 1.10 paarden en de klasse 1.10 t/m 1.30 pony’s categorie D/E gestreden om de felbegeerde KNHS-kampioenstitels. Benieuwd wie er vandaag met het eremetaal naar huis zijn gegaan? Hieronder hebben we alle kampioenen voor je op een rij gezet.

Geplaatst op:

Het was een mooie eerste dag tijdens deze tweede week van de KNHS Hippiade 2023 powered by Witte van moort, waar een viertal uitzonderlijke ruiters de titel van kampioen veroverden. De ruiters en paarden in de klasse 1.20, 1.30, 1.35 en 1.40 lieten zien waarom ze tot de top van hun discipline behoren.

Geplaatst op: