Lees alles over de kampioenschappen

Ermelo (KNHS) – Door de beperkingen als gevolg van de Coronacrisis komen meerdere selecties voor de KNHS Indoorkampioenschappen van 2021 in het gedrang. Daarom is besloten de komende KNHS Indoorkampioenschappen te verschuiven naar een latere datum. De kampioenschappen worden allen verreden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.    

Geplaatst op:

Pony Little Polly klasse apart tijdens deze speciale regiokampioenschappen

Heerjansdam, 27 september 2020 - Als afsluiting van de uitgestelde regiokampioenschappen in de regio Zuid-Holland vonden afgelopen weekend op de prachtige accommodatie van de Develruiters in Heerjansdam de outdoor regiokampioenschappen dressuur in de kassen B t/ M voor pony's en paarden plaats. 

Geplaatst op:

Binnenkort barst in alle regio’s de strijd weer los om de felbegeerde startplaatsen voor de KNHS Indoorkampioenschappen 2021. Ook dit jaar vinden de KNHS Indoorkampioenschappen plaats op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Vier weekenden lang strijden de beste combinaties uit alle regio’s van Nederland voor de kampioenstitels. Het belooft weer een spectaculair kampioenschap te worden. Zorg dat jij erbij bent en houd de volgende data vrij in je agenda.

Geplaatst op: